ARM GEBROKEN TIJDENS FITNESS?

ARM GEBROKEN TIJDENS FITNESS?snap jij jongens wel kun je terug bij een nieuwe vlog en zoals wie ga ik vandaag mijn vlog starten in een kamer die echt wel een beetje veel de fans en voor de loer als hij op de grond ja we zetten ook gewoon als een stekker en colaert maak je het maar eens mensen ik zeg maar welke bij een nieuwe vlog maar ik heb nog nooit een vlog voor jullie voor de mens die nieuw zijn er toch nooit echt een vlog gemaakt ik had vroeger echt zo'n 70 flows zo ik heb 80 vlogs proberen maken waarvan ik er misschien veilig geüpload is ja het is fucked up wat is vandaag ga ik proberen een vloggen ik weet niet wat ik ga doen vandaag enigste naar ik weten zijn nu eens vlug hier in een camera over na want die ligt neem dan thuis van school muurrooster om wim bureaustoel al meisje leert hier die liggen nog allemaal even was maar fuck die shit ja het is dus denk ik je stijgen haal pruimen ik zou zeggen mens marius boer alvast niet te liken vergeet niet abonneren hier beneden want ik wil eigenlijk 1000 abonnees in vakantie haal ik kijk dan gaan we gaan maar alles is mogelijk snap je ik meeste uploaden voor ik chips chips kan krijgen dus ja maakt niet uit ik zou zeggen mensen ik ga nu echt mijn kamer opruimen ja of ik maak weer 30 tuinders in deze vlog over krijgen zien jullie gaan zal zien ik zou zeggen kern eerst en ik gaan beginnen let's go [Muziek] kunnen jullie daar hebben we als ge kamer opruimt het groep is alles terug want ergens heeft geen hebt gevonden het is nu ongeveer wel mooi hoor ja heel mooie mooi afvallen vrij hun alles nog wijk in de was mijn laag van hij zit aan de ook wel af mee crieren waar ik mijn kleine koelboxen naar hier zitten denk ik oké mensen ik zei ik ga nu gewoon effe naar klein dit script want ik kon ook niet aan mijn vlog gewoon heel de timelapse wordt ja nu zie je mijn kamer log n in drie twee een voor pm mijn kamer is opgeruimd ik heb letterlijk is zo'n drie uur ofzo aangereikt ook groot deel smaakt hier op mijn computer dat iedereen kent wel ik zijn kamer het opruimen gewoon die liedje verzet tegen blijft op je gsm of je computer ja jullie jullie snappen me wel ik heb dus hier als ff als emmy komaan camera kom op ja jezelf terug alles goed mooi en netjes ik heb mijn koelkast hier gezet kijk niet dat niet in zitten oh man ik moet dat is dus gaan voelen hier is een koelkastje eerst even wennen ja blazen zijn mijn staat er is een overheerlijk terug die komt hij ooit om een set 4 workflow fineer noodzakelijk want ja ik ik upload niet echt dus snap niet hoe ik werk hier zijn stoel vloer en sappig stofzuigt matjes mee je hoort men uit alle knoppen allen door de olie albert en jij dat is fucking gay verhaal en waarom heb ik mijn haar is hun vakantie ik weet niet of die hier ligt mijn vakantie ga ik als tom broodjes gewoon hem 's middags eten en ik dacht laat ik dan nu ook gewoon vlog want naast een soort van vlog mijn coupon hierin zet ik ga dus niet even die kopen monteren aan de haal die kan vloer welke op mijn bronze 3 oké hem te gaan ik weet eigenlijk niet of hij gewoon te zeggen ik wil hem dan vast dan weet ik zeggen maar ik heb eigenlijk niet taal stukje voor en zijkant voor ja er is enkel de zeg ik deze man voor normaal kijk als ik zo doe als u dit zien dan lijkt het ook denk op een tank ducati dat ze opgevoed vijftig systeem brommertje door verenkleed maar als je dan vast ik ga douchen opruimen dan kijk naar beneden en nam ik mijn vraag het me logisch maar van de winkel want ja als ik toch naar de winkelhaak kan ik beter het safety ding is meer in plaats van één ding dus ik ga nu alles opruimen en ga naar de winkel x 9 mensen enjoy kleine google ad er geen twee keer hoe blijf je kon kopen die koopprijs te plaatsen audio this is a fucking geert als ik een video gaan maken fucking koper is plat oplader ben ik fucking kwijt of zo ik kan toch niet ik ben nu een vlog zogezegd een vlog aanmaken maar ik ben al heel mijn kamer aan het voor ons zo dus misschien al drie vierde van een fucking wie wil dan ga ik eens buiten want ik is buiten filmen is mijn kamer plat ja dan neem gewoon die is kleine camera mee en ik grote camera druk die microfoon eraf en ga ik wel illegaal film ofzo ja fuck dit gebied van de jaar nieuws uit het ofzo ja politiek noch ooit moet zijn gegaan uit school ik hoor ik zweer dat er fucking toch een winkel 30 te komen wat de fuck ik lijk sigmans weken die klantendienst of zoiets en testen is jouw vangen oké mensen de 100 is mijn broodjes het al opgegeten zoals jullie net zagen heb ik eigenlijk niet zo veel gefilmd in een winkel want ja ik vind eigenlijk niet een beetje ark het om zo'n te filmen in de winkel en shit en ja en keek van de ook zo sneaky mijn kameraad eigenlijk veel te groot is dus ja oké voor de rest weet ik nog niet wat ik ga doen ik ga deze vlog gewoon aanbiedt voor wie daar tot mijn computer bij die video en 100% zeker online komt en waar ik vandaag nog gewerkt zien waar vrienden nog gaan doen shows op reis ging niet geslapen 7 uur of zo in de mocassins ja naar hebt ge ook niet echt veel gkc zodra de fitness aanreiken jullie ook proberen medium daar ga ik ook zoveel mogelijk weer filmen ook al zo'n beetje afkeurt brittany ja ik zou zeggen kom terug als ik iets als ik weet wat ik ga doen vandaag dus dat is cool oké boys ik heb ondertussen heel wielen daar nu al hebben zien eigen edit ik stel iets aan 6 minuten waar ik wil ik trots het voor mezelf alleen het is allemaal fucking sausje tegen mijn kamer zitten en ja dus ik ga denk ik straks naar de fitness dat jullie schieten zonder tussen wakker dus ik ga ben gekomen aan naar fitness en ik ga daar onze veel moet proberen filmen of we gaan ook iets anders hun ja ik weet eigenlijk ook niet echt maar ja ik zou zeggen oké doe ik nu moet doen ik ga nu woon ik krijg je dus ik ga hier is bella je verbannen lies we nu doen ik was er nog lang nee jij bent free vraag daarvan student aan siri brood en geen fuck you oké die mensen serieus de silat hoort oh nu gaat doen ik gewoon terug als ik ja het volgende gaatjes in mijn leven van door zelf [Applaus] en zo had een bos zaal [Muziek] oh let op zo een [Muziek] [Muziek] [Muziek] ja en die drie keer mensen gaan nu naar pisa het want geliefd honger nog lager dan het deed maar ik bedoelde oké mensen ik ben ondertussen net thuisgekomen komen terug we komen terug van pisa het ik ben kapot mijn fucking hart je fiets in de terug echt een facking veel tegen het boeit alle niet maar waar is net ge fitness inderdaad voor niks onthouden naar wonen pisa geeft om dat te verhongeren en ja voor de rest mij zo daalt voor de allereerste vlog hopen voor hun leuk vergeet niet abonneren hier beneden als u meer van deze vlogs worden ik ga proberen het gewoon ik ga niet zeggen dagelijks zal af en 2008 tussen dat die gaat voor een of andere reden maar morgen komt er sowieso een nieuwe volle lengte sluis ik zeggen tot woonvideo hopen voor een leuk was en vloog maakt niet uit tot hoog nog niet klaar [Muziek] dank je mijn broer een beetje rood oh

2 comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *