Ik deed de US Army Fitness Test zonder voorbereiding

Ik deed de US Army Fitness Test zonder voorbereidingyo welkom bij een nieuwe video en in deze video ga ik de us army fitness test doen even een heel ander soort challenge en helemaal voor mij want ik ben wat veel bezig met krachttraining en vooral met powerliften enzo maar qua conditie en zo doet eigenlijk heel erg weinig ervan dat ze trainingen en vooral omdat dit ook heel veel lichaamsoefeningen gaat door zoals pushups ontzettend ik eigenlijk ook niet veel doen d dat ik het bath op pittige krijgen en waarom ik lid van de us heb gekozen is omdat je deze gewoon met je helemaal je eigen lichaamsgewicht kan doen zonder een club moment wat echt wel handiger is met zo'n challenge en wat gaan we vandaag precies doen we beginnen met twee minuten lang pushups doen en dan moet je in twee minuten zoveel mogelijk fursuits doen bij de 40 pushups in twee minuten heb je in ieder geval voldoende en bij 75 pushups of meer heb je de maximale score daar heb je zo'n vijf tot tien minuten rust en daarna ga ik door dat is zit er weer twee minuten zijn veel als je kan en je moet ook weer je handen in elkaar houden achterhoofd en helemaal omhoog komen en ook weer helemaal gaan liggen en dan heb je bij 50 zit of ze voldoende en bij 80 heb je een maximale scoren en voor mijn leeftijd anders volgens mij tussen de 21 en 26 jaar en dan eindig je met 2 maal ze rennen oftewel 3,2 20 km is dat we stonden net op de atletiekbaan voor dan wisten we dat het precies zo nacht rondjes moesten rennen alleen helaas was die gewoon dicht en je kan er niet zomaar erg op regen klimmen en ga rennen dus we zijn nu gewoon in de bos waar je gewoon een rondje kan rennen en ik heb een hardloop app gedownload waarbij gewoon precies kan meten wanneer je 3,2 20 km heb gerend en hoe lang je dan ook hebt gedaan en dan moet ik dat in ieder geval doen in 16 minuten en 34 seconden en we naar de pan eric dat in 13 minuten zou doen en zou de perfecte score halen maar ik denk vooral meer het hardlopen dat ik het echt pittige krijgen en ook omdat ik echt nooit ren en ik heb ook helemaal geen hardloopschoenen dus ik heb gewoon echt van deze sneaker nikko iets van twee jaar lang heb en ik heb geen idee de demping een beetje goed is maar we gaan ook kijken hoe het gaat en vind nodig van leuke video of geen even een like achter laten en dan gaan we beginnen [Muziek] oké we gaan beginnen met de twee minuten poesjes en een paar dingen waar ik echt op moet letten is dan eerst een voor race motion dus echt helemaal naar boven komen hemel streek en hemel naar beneden en ik weet van andere youtubers hebben geprobeerd dat het heel erg moeilijk wordt wordt niet echt moeite raakt en daarnaast wat heel belangrijk is dat ik mijn handen en mijn voet op dezelfde plek houdt is je mag wel even rusten dat je gewoon boven in blijft hangen of dat je een klein beetje strekt alleen je mag niet met je handen ga verplaats met je voeten gaan verplaatsen dus dat wordt tijdens vermoeid het ook wel even een aandachtspuntje en ja zo meteen gaat rens ieder geval gewoon de twee minuten timer drukken en dan hoor ik vanzelf wanneer ik mag stoppen en ik heb een gevoel dat deze twee minuten bij zo lang gaat duren treedt een [Muziek] het klaar ja [Muziek] 32 mij ja [Muziek] h kim klaar ja jullie de boer houdt voor [Muziek] nou je hebt nog per ton in de lucht en het park pilot wat probeerde gewoon nog een paar keer 15 seconden foto je [Muziek] werkplek en ik maak er puzzels gaan doen zeg dat veel tegen ik hoop dat mijn voor helemaal goed was ik probeer echte foto's op helemaal naar boven komen en de onderkomen voor tegen mijn borst gewoon de grond knallen pakken oké nu 5 tot 10 minuutjes rust we gaan we zitten we doen oké met de moslims hebben kunnen het volgens mij 48 gehad maar de juiste hoeveelheid er nog even in beeld komen en daarbij moest ik er 40 minimaal halen maar het ook weer niet echt helemaal geweldig scoren voor de zit hem snoek en uw 50 doen renske tot mijn voeten zitten en ik moet gewoon helemaal gaan liggen en helemaal mogen komen en mijn handen moeten continu 8 omhoog blijven dus twee minuten natuurlijk nee neeeee dood [Muziek] [Applaus] [Muziek] passen ze binnen [Muziek] het [Muziek] nu in een keer [Muziek] [Applaus] hardlopen een grap ja zien een haar faq [Muziek] oké dat gebied zoals plan toen we nog 4 moest doen dus gewoon te schoten echt mijn handen los kreeg een halve seconde dus dat zou eigenlijk niet laten tellen volg mij heb ik gewoond iphone 53 gehaald is echt net net net zeker gering goede scoren maar dit waren echte eerste seedorf in nee ik echt twee of drie jaar dus moderne klagen en verbaast me hoe kapot ik daarvan ben gewoon voor wens motion zoveel mogelijk is maar twee minuten maar conditionele slow koolraap pittig 5 a 10 minuutjes of uitrusten en dan gaf het geen doen waar ik nog het meest tegen opkeek namelijk hardlopen oké dat nu het laatste onderdeel en dat is dus 3,2 20 kilometer rennen en ik heb helaas geen banen die ik makkelijk kan volgen maar ik heb gewoon een persoon app geïnstalleerd om bij te houden hoeveel kader en de ben dus deze ga ik zometeen storten en dan ga ik gewoon regelmatig checken tot wanneer ik op die 3,2 20 km bad en als je ook gelijk hoe lang je daar ook heb gedaan dus ik ga toch even kort een beetje strekken want ik ben echt bang dat ik opeens kramp gaan krijgen aangezien ik echt nooit druk en dan gaan we starten [Muziek] de zeven seconden en dan gaan beginnen hey [Muziek] sommige rocky [Muziek] hebben [Muziek] hallo ben jij een wel nee [Muziek] zit nu op 2 km daarmee minuten bezig dus als het goed is zit er nog weer weg het virus bij ik wil ik ben en [Muziek] verstop ik hem oké is lang doorgegaan maar binnen de tijd we hebben nu drie komen trainen 26km 15 en 17 seconden ik heb 4 um meter extra gerend en ik wil weg bij de laatste kilometer wilde ik nog even extra geven maar ik voelde echt maar geen de space krampen en mijn knieën begon echte verzuring daar gewoon van oké dus ben ik gewoon echt niet gewend mentaal en conditioneel wat ik het laatste stukje juist minste moeite alleen mijn lichaam begaf het gewoon dus ook even op adem komen dan praten we over [Muziek] oh echt moment dat ik stopte met het rennen ik voelde maar gillis p zomaar the grumpy schieten in jongen in het om op van jou is niet kun je eerlijk is eerlijk ik ben uiteindelijk wel echt sowieso blijf ik er bij dat ik heb gedaan want ik voel me nu wel echt super goed en ik ben wel weer gemotiveerd om hier ook weer op en gaan trainen want wanneer personal trainer bent en je gaat zo kapot met zoiets dan denk je wel van oké je wil ik wel echt beter in worden of ik hem nou echt officieel opgehaald ik denk het niet of ik een psychologisch opgehaald denk het wel laat me vooral weten in de comments wat jij vindt dat ik hem heb gehaald en nou ik zou zeggen probeer hem zelf eens uit hoe ook nog even een mega takes naar renske van die je over twaalf de middag job om de hele tijd met een camera achter mij avond en fietsen als ik red dus een arm workout ja ook ramp maar dat was die ervoor wordt deze video en voor je nou een leuke video geef het een like achter laten en dat we niet op het kanaal dan mogen we weten in de comments wat voor challenge heb ik nog meer wilt zien maar je hebt ook de marine versie misschien heb je wel hele andere vet de fysieke challenges laat me vooral weten dan ga ik ze proberen en ja tank wordt kijken en dus ik in de volgende video oh want ik blijf zelf het komen die u staan [Muziek]

30 comments

 1. ik zou niet teveel waarde hechten aan zo'n proffesioneel schema. Beweging is beweging. Jij doet 47 push ups maar al had je het meer over gezwommen dan had dat ook goed geweest. Je loopt 3 kilometer hard, je had ook een boom in kunnen klimmen.
  Ik wou nog zeggen, je kan ook calisthenics doen maar daar heb je klimrekken voor nodig en die zijn er haast niet en als ze er al zijn bieden ze vaak geen goeie trainings mogelijkheden. Ik zou nog geen pull ups gaan doen aan een boomtak maar soms moet je wat omdat er gewoon helemaal niks is.

 2. Misschien een leuk idee om een video op te nemen waarin wij via een Instagram poll steeds uit 2 keuzes bepalen wat jij gaat eten als ontbijt, snack, lunch en avondmaal, maar dan niet de keuzes die je normaal zou nemen zoals een havermoutpap ontbijt 😛

 3. Je moet altijd dynamisch rekken voor het hardlopen en nooit statisch zoals je nu wel deed! Statisch kan wel weer achteraf..hierdoor heb je er juist meer last van gehad. Ik vind wel dat je de challenge gehaald hebt hoor!

 4. De professioneel fit van de politie is ook behoorlijk zwaar, 400meter roeien, squats, push ups, sit ups, pull ups, 1600 meter rennen

 5. ik vind dat je het goed hebt gedaan Besef wel dat je niet specifiek op deze test getraind hebt. Met een kleine voorbereiding is dit voor jou easy.

 6. Je strekt je armen niet helemaal bij de eerste pushups in de video, dus zeker een aantal "no reps" 😉 Mijn advies is om er eerst 25 te doen, dan even rusten, dan per 10 of 15 even rusten, dan kom je zeker uit op meer reps in 2'…..

 7. Heb deze ook eens gedaan op school ik had
  100 push ups in 2 min
  79 sit ups in 2 min
  En bij hardlopen deed ik er ongeveer 15 min over

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *